Verblijf

Vakantieverblijf

Wij verhuren onze authentieke, luxe accommodatie met zo min mogelijk rompslomp voor u. De bedden zijn opgemaakt voor 10 personen, er zijn handdoeken en een paar badjassen.

In de keuken liggen thee- en handdoeken. U dient het geheel bij vertrek weer bezemschoon achter te laten, meubels en inventaris weer op de plaats waar u het aantrof. De eindschoonmaak wordt voor u gedaan.

Het verblijf is geheel centraal verwarmd, u heeft eigen CV en warmwatervoorziening. U beschikt over tv/ dvd, ADSL aansluiting voor uw pc, radio/cd speler.

Keuken

Volledig ingerichte keuken met apparatuur, koel/vrieskast, oven, magnetron, vaatwasser. Ook is er het meeste keuken gerei, gardes, lepels, ovenschalen, broodmand, tosti-ijzer, keukenmachine, staafmixer, vruchtenpers, koffieapparaat, etc. Er is een verzilverd bestek cassette 12-delig. Ruime hoeveelheid serviezen en glaswerk.

Er is een ruime sortering wandel en fietskaarten, en informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. Er is zijn 2 buitentafels en stoelen waarvoor ook kussens beschikbaar zijn. Er zijn een paar ligstoelen en een apart zitje aan de rand van de schapenweide, waar u van de zonsondergang kunt genieten

Overige faciliteiten

U mag uw huisdier meenemen, mist voldaan wordt aan de regels, niet op banken, bedden, stoelen. U mag uw huisdier niet alleen in huis achterlaten. Maximaal 2 huisdieren. Toeslag 35 euro per weekend per huisdier. Per week 50 euro per huisdier.
U kunt uw paard meenemen en onderbrengen bij onze buren die paardenpension hebben of bij een van de dichtbij gelegen maneges met /en zonder binnen/buitenbak. Met of zonder weidegang. Informatie en tarieven in overleg.

Inbegrepen in huurprijs: 
» Energie en verwarmingskosten
» Bedlinnen behalve voor kinderledikant
» Handdoeken ruim voor 10 personen.
» Keukendoeken
» Afwasbenodigdheden en wasmiddel
» Vaatwasmiddel
» Eindschoonmaak

Niet inbegrepen in huurprijs
» Toeristenbelasting 0,80 p.p.p.d.
» Huisdiertoeslag
» Huur BBQ eenvoudig model

%d bloggers like this: